НАШ ПРОЦЕС

Иза шавова

Наша посвећеност да нашим купцима пружимо савршену одећу значи да трошимо много времена на дизајнирање и усавршавање наших производа. Дизајниран у нашем студију у источном Лондону, сваки стил пролази кроз наш исцрпан процес, узимајући у обзир сваки појединачни аспект дизајна и осигуравајући да је савршен за наше купце.

Почињемо са детаљним истраживањем измишљотина и тренутних трендова који нас испуњавају новим идејама за развој облика и силуета које бисмо желели да имају наши нови дизајни. Користећи ову базу, креирамо стотине дизајна, експериментишући са различитим техникама, стиловима и завршним обрадама да бисмо видели који од ових развоја заиста представља бренд Тхе Схирт Цомпани.

Само најбољи концепти су представљени како би се сматрали делом колекције нове сезоне, са узорцима креираним по нашим спецификацијама. Могућност да видимо, осетимо и уклопимо узорак нам омогућава да видимо како ће се он развијати - како се тканина понаша, како можемо побољшати концепт, и изнад свега - како испуњава очекивања наших купаца. Када смо мајицу прилагодили нашим строгим стандардима и спецификацијама, почињемо производњу.