НАШИ ЉУДИ

ТИМ КОМПАНИЈЕ КОШУЉА

ДИРЕКТОР - ДОННА МИДДЛЕТОН

ОСНИВАЧ И ДИРЕКТОР - ДОННА МИДДЛЕТОН

Донна Миддлетон има преко 25 година искуства у модној индустрији. Пореклом са Новог Зеланда, Дона је дипломирала на Универзитету уметности у Лондону и њујоршком Фасхион Институте оф Тецхнологи. Радила је за глобалне брендове као што су Карен Валкер, Аманда Вакели, ТСЕ и Вхистлес, пре него што је отишла да би основала Тхе Схирт Цомпани.
Са седиштем у источном Лондону, Донна сада доноси своје богато искуство у вођењу пословања и дизајнирању прелепих и иновативних колекција по којима је Тхе Схирт Цомпани постала позната.

ПР & МАРКЕТИНГ - БЕТТИНА ДАРГИЕ

ПР & МАРКЕТИНГ - БЕТТИНА ДАРГИЕ

Бетина је трострука претња модног маркетинга са својим искуством као бренд менаџер, модни стилиста и менаџер друштвених медија. Дипломирала је економију менаџмента са дипломом из маркетинга на Универзитету Атенео де Манила на Филипинима и магистрирала на међународном модном маркетингу на Универзитету Ковентри.
Бетина сада ужива у томе што је маркетиншка девојка у компанији Тхе Схирт Цомпани.

ЦОПИВРИТИНГ И ДРУШТВЕНИ МЕДИЈИ - КАРЛИ РАИНЕР

ЦОПИВРИТИНГ И ДРУШТВЕНИ МЕДИЈИ - КАРЛИ РАИНЕР

Пуштајући од незаситне радозналости, Карли има страст да пише о свему, од моде до филма. Карли је дипломирала на Универзитету уметности у Лондону из области ликовне уметности.
Од тада је усавршила свој занат у писању за избор берлинских старт-апа и припремала креативне копије за различите брендове. Карли тренутно студира да постане уметнички психотерапеут на Нортхерн Арт Тхерапи Программе у Шефилду, док љубав према писању не престаје да гори у Тхе Схирт Цомпани.

ФИНАНСИЈЕ - ДАРСИ СОЛОМОН

ФИНАНСИЈЕ - ДАРСИ СОЛОМОН

Дарци се брине за сва финансијска питања у компанији Тхе Схирт Цомпани. Рођен је и одрастао у Лондону, он је квалификован ААТ књиговођа са сертификатом из менаџерских финансија на Лондон Сцхоол оф Ецономицс. Дарци има страст за све ствари Куицкбоокс, формуле и табеле, он држи бројеве шкртим!

ШЕФ ОБЕЗБЕЂЕЊА – МОНТИ

ШЕФ ОБЕЗБЕЂЕЊА – МОНТИ

Оцикат чисте расе, Монти поседује најистакнутије наслеђе било ког тима Тхе Схирт Цомпани, да не спомињемо најпухастијег. Пошто је тренирао на Краљевском колеџу за лов и сакупљање, Монти неће дозволити да било шта стане на пут његовим обавезама у компанији Тхе Схирт Цомпани – осим можда пилетине.