ЧЕСТО ПОСТАВЉАНА ПИТАЊА

Можете да купујете у Тхе Схирт Цомпани без отварања налога коришћењем наше куповине за госте. Када користите нашу Гуест Цхецкоут, не морате да креирате лозинку и лични подаци неће бити сачувани – на пример ваша адреса и историја поруџбина на нашој веб страници.

Ако региструјете налог, моћи ћете да уживате у следећим погодностима

Пратите своје поруџбине и прегледајте претходне куповине

Додајте распродате артикле и производе које волите на своју листу жеља

Сачувајте своју адресу и податке о картици како бисте следећи пут могли да купујете још брже

Можемо да откажемо артикал, променимо величину или изменимо ваше податке о обрачуну и испоруци пре него што га наши курири спакују и преузму.

Када је ваш предмет послат, нисмо у могућности да повучемо вашу пошиљку и извршимо измене. 

Нашим клијентима нудимо ексклузивну прилику да купе наше стилове пре него што стигну у УК. Имајте на уму да када купите преко наше опције 'Претходно наручивање', ваша уплата је обрађена и ваша кошуља је додељена искључиво вама и ни под којим околностима ваши додељени артикли нису доступни за куповину другим купцима. Ако сте своје артикле купили на 'Пре-поруџбини', сачекајте период од 4 до 8 недеља да ваш артикал стигне. Молимо прочитајте наше услови испоруке у вези са закашњелом или закашњелом испоруком. 

Када ваша поруџбина буде послата, добићете е-поруку са потврдом која садржи ваш број за праћење за праћење вашег пакета.

Такође можете приступити нашој страници за праћење преко ове везе овде: хттпс://ввв.тхесхиртцомпани.цом/аппс/трацк123

Поруџбине из Уједињеног Краљевства могу бесплатно да врате своје поруџбине користећи припејд етикету приложену у поруџбини до 14 дана након испоруке. Међународне поруџбине имају рок од 28 дана за враћање.

За више детаља о враћању и повраћају новца, пронађите нашу политику овде: хттпс://ввв.тхесхиртцомпани.цом/полициес/рефунд-полици

Можете да унесете промотивни код и поклон картице на страници за плаћање.

Имајте на уму, осим ако није другачије изричито наведено у одредбама и условима за одређени промотивни код, промотивни кодови се не могу комбиновати и не могу се користити заједно са било којом другом понудом/попустом. Промотивни кодови се не могу применити након слања поруџбине или на постојећу поруџбину која је довршена.

Наше постојеће промоције и услове за сваку можете пронаћи на овом линку: хттпс://ввв.тхесхиртцомпани.цом/пагес/промотионс

Све наше кошуље су дизајниране за максимално пристајање и удобност, неки купци ће можда више волети да их носе опуштеније од других. Молимо погледајте наш водич за мерење тела који се налази на свакој страници производа преко ове везе овде: хттпс://ввв.тхесхиртцомпани.цом/пагес/сизе-гуиде

Ако имате додатних питања, контактирајте customercare@theshirtcompany.com

Задржавамо право да променимо, модификујемо, уклонимо или заменимо без обавештења било које производе или информације приказане на веб локацији с времена на време. Цене и доступност су подложни променама.

Компанија Схирт не контролише, не подржава и није одговорна за доступност или садржај било којих веб локација трећих страна које су доступне преко ове веб странице преко везе за услуге или производе које купујете преко таквих веб локација.

Компанија Схирт не даје никакву гаранцију за тачност, прикладност, поузданост, комплетност, перформансе, прикладност или благовременост садржаја или услуга садржаних на овој веб страници.

Компанија Схирт неће бити одговорна ни за какву штету (укључујући без ограничења профит или губитак коришћења) која проистиче из вашег коришћења или одлагања или немогућности коришћења веб странице, садржаја или било које везе до друге веб странице која произилази из уговора, деликта (укључујући немар) или на други начин.